Fiţi bine veniţi în utopia lumii mele, dragi călători! Sper să plecaţi cu mai multe binecuvântări decât primiţi acum şi să reveniţi cu drag. 

luni, 4 octombrie 2010

MESAJ

“ Celor ce nu şi-au deschis sufletul, fiinţa noului, cerul le oferă din Opal : Lumină, spre deschiderea căii şi spre viziune, Iubire, spre a onora sufletul şi pe cei ce păşesc alături sau pe lângă voi, Dragoste de viaţă, Armonie interioară şi, cheia cea mai de sus a porţii înalte a Cetăţii Cereşti – Adevărul, căci este spus şi ştiut că Adevărul te va elibera.
Al nostru este crezul de Lumină şi Adevăr Divin, al nostru este rolul de a vă proteja, îndruma şi creşte pe perioada acestei tranziţii, a devenirii la un nou Eu, al stării de Lumină şi Armonie, a devenirii ca OM, suprema stare dăruită omenirii, netestată încă de unii din frică. Din frică vin multe din bolile şi suferinţele fiinţelor umane, din frică vin căderi, abuzuri, crude porniri dar, umanul din voi, a dăruit mereu posibilitatea revenirii, a devenirii, a transformării.
Din dantela trăirilor umane, dac-ar fi să urmăresc şi s-alcătuiesc un pastel, aş prezenta totul ca pe un joc de puzzle, ce devine, pe măsură ce cu timpul se adaugă piese, un vast şi frumos, minunat peisaj , al devenirii OM-ului.
Lumină şi Pace şi, fie ca drumul să vă fie lin, ca adierea zefirului de primăvară!
Voi, ierni ce-aţi amorţit şi hibernat atâta, primiţi-L pe Iisus-copilul, Fiul Lui Dumnezeu, în voi, în fiecare, în suflet, în Fiinţă, în case, în viaţă şi, fie ca trezirea să vă fie uşoară şi plină de succese, în Numele Sfintei Treimi! Amin ! ”


h 23.41
8.12.2009 ADONAI-IL Îngerul Bunei Speranţe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu